Avand in vedere ca nimic nu mai este ce a fost, consider oportun acest moment pentru a descrie prezentul. Nu exista nici trecut nici viitor, asadar putem vorbi despre acum, aici, asa.

Cum explici unui copil mic ce inseamna sunetele ce la scoti pe gura, sunete ce formeaza diferite cuvinte.

De exemplu, as vrea sa te gandesti la niste explicatii pentru: socializare, selfie, mall, shaorma, apple, iPhone, facebook, antisocial, emo, google, corason, job, android, emoticon, dukan, trinitas, instagram, Justin Bieber, KFC, logan, boss, youtube, dex etc.

socializare – comportament adoptat doar pentru a crea o impresie buna, a parea intelectual sau pentru a cauta un motiv de a vorbi cu cineva; mai pe scurt, stare falsa, inventata de curand, inainte se numea comunicare, naturalete si capacitate de ascultare.

selfie – fotografie efectuata de unul singur, care trebuie sa contina urmatoarele caracteristici: sa ti se vada propria mana, caci nimeni altcineva nu ti-ar face o asemenea poza; poate fi efectuata direct sau indirect (prin intermediul unei oglinzi sau chiar al unui geam fumuriu); rata de efectuare este de cel putin 5 ori/24 h; expresia/mimica fetei trebuie sa contina buze tip ratusca, mirare, uimire sau chiar surprindere; textul inteligent/citatul se ataseaza in urma postarii pe retelele de socializare.

mall – muzeu supra-etajat, cu multe obiecte autentice, nu se percepe taxa de intrare, toaleta este gratuita si la dispozitia tuturor vizitatorilor, ca de altfel si aerul conditionat. Atingerea exponatelor este permisa! Cascatul gurii este de asemenea permis, cu mentiunea stergerii coltului gurii pentru a nu se remarca urme de saliva sau spuma de saliva. In afara exponatelor fixe, in fiecare zi exista specimene mobile ce pot fi analizate indeaproape, perioada acestora de imperechere fiind in fiecare zi in functie de puterea financiara a vizitatorului.

shaorma – mancare cu specific arabeasca, cu ingrediente romanesti precum varza de buzau, cartofi de covasna si pui de agricola. Se recomanda servirea alaturi de un suc negru cu bule. Deoarece majoritatea arabilor mananca fara tacamuri, romanilor li s-a propus aceasta mancare sa fie servita sub forma de valatuc. La terminare se recomanda insistent  eliminarea zgomotoasa, pe gura, a gazelor continute in stomac.

apple – o poza a unui mar, nimic mai mult nimic mai putin. Nu se poate consuma!

iPhone – un aparat cu poza unui mar, care a distrus familii, a indatorat oameni, a creat cele mai aprinse relatii intre un om si un obiect, a dat dovada de fidelitate, a avut nevoie de un tratament cel putin loial din partea utilizatorului, caci fara un incarcator acest aparat poate ramane fara suflare din 5 in 5 ore.

facebook –  o pagina albastra care a fost inventata pentru Strumfi, oamenii fiind nemilosi au incercat insusirea acestei pagini, pentru a crea o lume virtuala, ideala. Cu mii de prieteni, prietene, avand parte de cele mai intime poze a colegilor de munca, doamnei de la banca, sau chiar vanzatoarei de la magazin, poti sti unde a mancat, ce a mancat, cu cine a mancat, starea de spirit, ziua de nastere. In combinatie cu iPhone, aceasta aplicatie creeaza dependenta, loialitate, fidelitate. Consumul alimentelor in timpul utilizarii nu este recomandat, deoarece poti sari peste anumite noutati fara a le observa. In cazul neutilizarii timp de o zi se acceseaza http://www.crestinortodox.ro/pomelnice/ro/ !!!

antisocial – stare de spirit aparuta in urma descarcarii telefonului mobil, unor comentarii negative, lipsei de semnal, luarea curentului.

emo – persoana integra cu afinitati catre singuratate, solitudine. Poarta vesminte de culoare inchisa, se remarca o postura a corpului sub forma de ghiocel, sunt iubitori de animale singuratice, fara chef de viata, fara energie.

google – nu stiu, cautati pe google.

corason – denumire la superlativ al unui organ din care persoanele supraponderale de culoare inchisa a pielii, iubesc sexul opus. Se foloseste de exemplu in formularea: “te iubesc din corason

job – un loc unde te duci ca sa ai motiv sa vii.

android – un mic demon ce se afla in alte aparate portabile decat iPhone.

emoticon – expresia mutrei pe tastatura

dukan – verisor de gradul doi de al lui Bivolaru, practica si yoga. Lumea il asculta si mananca ce zice el. Desi nici el nu mananca ceea ce spune.

trinitas – ortodoxism sub forma virtuala, mobila.

Oare suntem pe drumul cel bun?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Daca iti plac postarile mele, stii bine ce ai de facut :)