Pro sau contra VD?

by , on
February 14, 2014

Exista doua tabere, unii vor sa demonstreze cata iubire ii inconjoara timp de 24 de ore, altii vor sa anihileze prostiile debitate de cei sub efectul iubirii.

Caraghios, asa-i?

Personal nu am nimic, nici cu cei pro, nici cu cei contra, dar nu inteleg de ce toata tevatura asta se desfasoara ostentativ, doar de ochii lumii, pe internet, retele de socializare etc. Asta mi-e greu sa inteleg.

Iubim cu totii, am iubit, si vom iubi pana la moarte. Dar anumite lucruri sunt pe atat de profunde, incat eu nu cred ca as putea sa definesc iubirea intr-o propozitie. Si atunci, ma intreb cum de alte sute de persoane au explicatii la orice, ce tine de sentimentele proprii fata de o alta persoana… Nu prea inteleg daca problema este la mine sau la ei. Ei fiind multi, eu fiind unul. 🙂

Si revenind, ca sa nu scriu mult, daca toate astea sentimentale se intampla pe internet, atunci cum de nu amintiti de ziua mortilor, de toti mortii, care au murit cum ar veni… Ii iubeati si pe ei… Dar din nefericire au murit, caci nu poti sa alegi cand sa te duci sau sa ramai. Diferenta este ca cei ce sunt iubiti acum sunt vii, cand nu vor mai fi… se vor aplica cele mentionate mai sus?

Trist!

Iubiti-i si pe cei ce nu mai sunt. Nu cred ca retelele de socializare nu va permit sa scrieti despre ei,  daca va mai si aduceti aminte de ei 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Daca iti plac postarile mele, stii bine ce ai de facut :)